1. Conform art.16 din Directiva 2011/83/UE/25.10.2011, a Parlamentului European  privind drepturile consumatorilor, si raporturile comerciale dintre cumparator si vanzator conform regulamentului unui decret guvernamental 45/2014 (II.26.), un client care se califica consumator poate returna produsul comandat in termen de 14 zile de la primirea produsului, fara invocarea unui motiv.
  2. Acceptam produsele returnate doar daca sunt in ambalajul lor original, fara defecte si nefolosite. Ambalajul produselor trebuie sa fie nedeteriorat.
  3. Pretul integral al produsului se returneaza doar cu conditia ca produsul sa fie curat, nefolosit si doar probat. In cazul in care produsul a fost folosit sau este deteriorat consumatorul este răspunzător pentru deprecierea produsului.
  4. Costurile privind transportul produsului nu vor fi rambursate.
  5. Vanzatorul este obligat sa restituie valoarea produsului deja achitat de consumator, in termen de 14 zile, dupa primirea produsului/produselor. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator. Pentru a va exercita dreptul de retragere / retur, descarcati si completati FORMULARUL DE RETRAGERE.
  6. Formularul de retragere completat, se trimite pe adresa de email: xionsafetysales@gmail.com, iar dupa confirmarea noastra pe adresa Dvs de mail, returnati produsul la adresa: Xion Safety Kft, Ungaria, 1174 Budapest, Régivám köz 14, Telefon: 06302030681, atasand avizul si formularul de retur completat.
  7. De dreptul de retragere doar persoanele fizice beneficiaza. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile.