Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului safetyforall.ro.

Furnizorul:

Nume: Xion Safety Kft.

Sediu: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 54 / fszt. 7

Detalii de contact: +36302030681

CUI: HU26709929

Nr. inregistrare: 01-09-340504

Site web: www.safetyforall.ro

E-mail: xionsafetysales@gmail.com

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului safetyforall.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

  1. Conform art.16 din Directiva 2011/83/UE/25.10.2011, a Parlamentului European  privind drepturile consumatorilor, si raporturile comerciale dintre cumparator si vanzator conform regulamentului unui decret guvernamental 45/2014 (II.26.), un client care se califica consumator poate returna produsul comandat in termen de 14 zile de la primirea produsului, fara invocarea unui motiv.
  2. De dreptul de retragere doar persoanele fizice beneficiaza. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile.
  3. Acceptam produsele returnate doar daca sunt in ambalajul lor original, fara defecte si nefolosite. Ambalajul produselor trebuie sa fie nedeteriorat. 
  4. Pretul integral al produsului se returneaza doar cu conditia ca produsul sa fie curat, nefolosit si doar probat. In cazul in care produsul a fost folosit sau este deteriorat consumatorul este răspunzător pentru deprecierea produsului.
  5. Costurile privind transportull produsului nu vor fi rambursate.
  6. Vanzatorul, Xion Safety Kft. este obligat sa restituie valoarea produsului deja achitat de consumator, in termen de 14 zile. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator. Pentru a va exercita dreptul de retragere / retur, descarcati si completati FORMULARUL DE RETRAGERE. Formularul atasati-o la produsul/produsele care urmeaza sa fie returnate si trimiteti coletul la adresa: Xion Safety Kft., Hungary, 1174 Budapesta, Régivám köz 14, Tel. 06302030681

Administratorul Xion Safety Kft. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Garantie.Reclamatie 

1. Perioada de garantie este de 6 luni de la data achizitionarii produsului, conform legislatiei in vigoare si a politicii comerciale ale producatorului. Reclamatiile aparute din partea consumatorilor intr-un termen de 6 luni pot fi solutionate doar in cazul in care produsul a avut un defect de fabricatie, nu si in conditiile de uzura normala.

2. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si  formularul de reclamatie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

3. Pentru produsele deteriorate intentionat sau neintretinute corespunzator nu se pot depune reclamatii.

Descarcati si completati: FORMULAR DE RECLAMATIE

4. Documentele sus amintite se ataseaza produsului care urmeaza sa fie returnat si se expediaza la adresa: Xion Safety Kft., Hungary, 1174 Budapesta, Régivám köz 14, Tel: 06302030681

5. Costurile privind transportul produsului nu vor fi rambursate.

6. Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.

7. Cand produsele sunt ireparabile si defectul este survenit din fabricatie, produsul va fi inlocuit in termen de 8 zile.  Daca produsul nu poate fi schimbat, vom returna contravaloarea produsului in termen de 8 zile.

8. Daca defectul survenit este din fabricatie si este reparabil vanzatorul: Xion Safety Kft. trebuie sa se straduiasca ca in termen de 15 zile sa remedieze defectul produsului. Daca remedierea sau schimbarea produsului depaseste 15 zile, vanzatorul este obligat sa anunte consumatorul perioada de remediere. Daca produsul nu poate fi schimbat sau remediat in termen de 30 de zile, vanzatorul va returna  contravaloarea produsului in termen de 8 zile.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. safetyforall.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului safetyforall.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii safetyforall.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Xion Safety Kft. isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului safetyforall.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email xionsafetysales@gmail.com.